Матрац ортопедичний Eterno Lotos

Код товару:
026582
До конца акции осталось:

6 920 грн.

9 885 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на матрац ортопедичний Eterno Lotos
Виробник: Lotos
Тип матраца: Безпружинні
Жорсткість матраца: 4 Жорсткий
Наповнення матраца: Пінополіуретан
Висота матраца: 24-30 см
Висота (см): 22
Ціновий сегмент: Преміум клас
Вакумна упаковка: Немає
Гарантія: 36 міс.

Матрац ортопедичний Eterno Lotos - це безпружинна модель на основі блоку піни Smart foam strong® підвищеної щільності, що забезпечує комфортну підтримку та правильне положення хребта під час сну.

Серія Лотос - це нова колекція 2024 року, яка складається з шести матраців, що поєднують відмінні ортопедичні та анатомічні якості з вишуканим зовнішнім виглядом. Серія розроблена з використанням новітніх технологій і дозволяє досягти бажаної гармонії під час сну.

Склад матраца Eterno Lotos

Матрац ортопедичний Eterno Lotos
  • Lotos silk fabric
  • Trio-comfort: comfort sense, double sky foam
  • Air fabric
  • Smart foam®
  • Smart foam® strong
  • Smart foam®
  • Air fabric
  • Trio-comfort: comfort sense, double sky foam
  • Lotos silk fabric

Матрац ортопедичний Eterno Lotos – це модель заввишки - 25 см, витримує навантаження 180 кг на 1 спальне місце. Жорсткість у даній моделі помірна, за шкалою 4 із 5. Рекомендований термін експлуатації – 10 років. Гарантія – 36 місяців.

Опис матеріалів матраца Eterno Lotos
 

Матрац ортопедичний Eterno Lotos

Основа матраца - блок з піни Smart foam® strong - це матеріал з високим рівнем еластичності та повітропроникності, а також підвищеною щільністю, вона на 50% вище ніж у звичайної піни.

Матрац ортопедичний Eterno Lotos

Додаткові шари з піни Smart foam® її щільність на щільністю на 25% вище ніж у звичайної піни. Smart foam чудово відновлює форму після тривалого використання, зберігаючи корисні ортопедичні властивості.

Матрац ортопедичний Eterno Lotos

Trio-comfort – це одна з особливостей колекції Lotos, що полягає у поєднанні шарів comfort sense та double sky foam і дозволяє досягти «ефекту невагомості», зняти напругу з м'язів, отримати максимально розслаблення та міцний здоровий сон.

Сomfort sense - легкий і міцний матеріал з поліефірних волокон, додає виробу м'якості, чудово пропускає повітря, створює комфортний мікроклімат під час сну.

Double sky foam - щільна та еластична ортопедична піна, забезпечує підтримку та розслаблення.

Матрац ортопедичний Eterno Lotos Air fabric – екологічно чистий нетканий матеріал, дуже міцний, сприяє циркуляції повітря всередині матраца, збільшує термін служби виробу.

Матрац ортопедичний Eterno Lotos

Lotos silk fabric (чохол) – виготовлений із вишуканого бельгійського стрейчу. Дизайн чохла незвичайний та елегантний. Тканина м'яка, ніжна, приємна на дотик, не електризується, міцна та довговічна. Додаткова обробка Real Silk, при якій волокна шовку наносяться на поверхню тканини, надає чохлу ще більшої привабливості та комфорту.

Матрац ортопедичний Eterno Lotos

Lotos border – це поєднання меблевої тканини та матеріалу comfort sense. Таке поєднання надає об'єм та рельєф, додатково захищає матрац від зносу та деформації.

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
Переглянуті товари