Крісло Okamura Contessa II Seconda Green/White

Код товару:
026530

50 000 грн.

Купити швидко

Оплата частинами
ПриватБанк
Покупка частинами
МоноБанк
Властивості та опис на крісло Okamura Contessa II Seconda Green/White
Виробник: Okamura
Тип крісла: Для керівника, Сітчасті
Модифікація: Alum (алюміній)
Висота в нижньому положенні, см: 118
Висота у верхньому положенні, см: 124
Ширина, см: 70
Глибина, см: 70
Обивка: Сітка
Гарантія: 5 років

Крісло Okamura Contessa II Seconda втілює у своїй конструкції японську функціональність та надійність. Ергономіка крісла спеціально розроблена для тривалого перебування за комп'ютером, конструкція реагує на зміну положення сидячого та легко регулюється під індивідуальні вимоги (зростання, глибина сидіння, висота посадки)

Оббивка спинки із сітчастої тканини, забезпечує відмінну повітропроникність. Сидіння із щільної сітки, яка витримує до 100 тис. циклів використання.

Над дизайном моделі Okamura Contessa II Seconda працювала італійська студія Guigario Design, яка розробляла ергономіку таких автомобілів як Мазераті та Альфа Ромео.

Особливості та переваги:

  • Синхронний запатентований механізм SMART OPERATIONS. З його допомогою ви можете задати кут нахилу спинки, активувати режим вільного хитання та керувати жорсткістю хитання, залежно від ваги.
  • Аеродинамічна основа за рахунок спеціального плетіння сітки та поворотних шарнірів, подібно до зшитого для вас костюма створює ефект всеосяжної ергономіки.
  • Керування кріслом на 4D підлокітниках. Базові налаштування регулюються за допомогою важелів: регулювання нахилу крісла розміщено на клавіші лівого підлокітника; регулювання висоти крісла (130 мм) – на кнопці правого підлокітника.
  • Регульована глибина сидіння 50 мм – для правильної посадки без тиску в підколінну частину.
  • Виробництво Японія
  • Максимальне навантаження 130 кг
  • Гарантія 5 років

Напишіть відгук першим !

Написати відгук

Доставка

Новою Поштою

Оплата

Безготівковий розрахунок

Приват-24

Картка Монобанк

LiqPay

Оплата Частинами (ПриватБанк)

Плати Частинами (Монобанк)

Накладений платіж (часткова передплата)

Супутні товари
Доставку здійснюємо у всі міста і населені пункти України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Черкаси, Чернігів, Винниця, Полтава, Житомир, Суми, Покров, Полтава, Кременчук, Павлоград та інші.
З цим товаром купують
Переглянуті товари